четвер, 18 травня 2023 р.


    Вишиванка – це національна святиня, символ здоров'я і краси, щасливої долі і родинної пам'яті, символ єдності української нації!
        Саме сьогодні бібліотекарі Бродівської КУ "ЦБС" одягнувши вишиванки зібрались в читальній залі на хвилини методичного міксу "Соціокультурна діяльність бібліотек, як засіб інтеграції в суспільне життя громади".
        Напередодні святкування Дня вишиванки в онлайн- режимі бібліотекарі долучились до флешмобу "Вишиванка об'єднує бібліотечну родину".
          "Безперервна освіта - складова способу життя бібліотечних працівників" з такими питаннями виступила директор КУ "ЦБС" Бродівської міської ради Шнит Л.Я., яка коротко проаналізувала роботу наших книгозбірень і вручила сертифікати про проходження дистанційного навчання таким працівникам: Н. Степурі, Л. Цимбалістій, Л. Дзьобі, Н. Телішевській, О. Неживій, І. Гуляйгродській, О. Підгірняк, Н. Омелян, Г. Дідик, Л. Русіновій, Л. Казьмір, С. Гаврилюк, В. Стриковській.
 З консультаціями "Читання у соціокультурному просторі дитинства: діапазон можливостей і партнерства" поділилася заступник директора по роботі з дітьми Надія Степура.
"Взаємозв'язок з соціокультурною діяльністю і дозвілля" - завідуюча відділом методичного забезпечення ЦМБ Л. Цимбаліста.
       Саме в цей день бібліотекарі мали можливість поспілкуватися із письменницею Світланою Талан, яка презентувала свою творчість.